Новият селекционер на националния отбор Ясен Петров-Джанини даде днес официална пресконференция преди

...
Новият селекционер на националния отбор Ясен Петров-Джанини даде днес официална пресконференция преди
Коментари Харесай

Ясен Петров: Трябва срещу Швейцария да сме гъвкави, България има нов капитан

Новият селекционер на националния тим Ясен Петров-Джанини даде през днешния ден публична конференция преди старта на международните квалификации, които ще с аи неговото бойно кръщение отпред на трикольорите. Нашите одобряват на следващия ден (25 март от 19:00 часа) Швейцария, а по-късно играем против Италия и Северна Ирландия. Пловдивският експерт разкри, че е подготвен с тактиката и състава си, като прикани обществеността за поддръжка. Той изрече забавно ннеие и за маските и имунизациите.

Ето какво сподели Джанини по време на брифинга:

Георги Костадинов ще е капитан на тима, другите капитани ще бъдат Васил Божиков и Димитър Илиев. Благодаря на управлението на стадион " Васил Левски ", да благодаря на женския месец март, успяхме два дни да създадем доста прекрасен подготвителен развой. Благодаря на момчетата за много положителната работа, която свършихме, за положителното въодушевление.

Има много опитни играчи, както и много млади. Трябва да внимаваме по какъв начин да интегрираме младежите, ще е ликвидиране да ги вкараме в мачове против Швейцария и Италия, търсим образ на тима, както и резултати, това е международна подготовка. Извикали сме тези, които са в най-хубаво положение сега, ще ги интегрираме по най-правилния метод.

Гълъбинов имаше проблем, който не е толкоз сериозен. За мача с Швейцария ще го съхраним, само че ще е подготвен за дуела с Италия. Наясно сме с тактическата сграда за Швейцария, ще се опитаме да сме гъвкави. След един мач може да се случат доста неща, програмата е много тежка, само че както за нас, по този начин и за съперниците.

Мразя маските, живях в друга страна, в която си носеха маските, и там не ги харесвах, уповавам се да доживеем един свят без маски. Постоянно вършим PCR проби. Моето мнение за имунизирането е друго.

Вярвам, че в България имаме положителни играчи, да сме практични, опитваме се да вкараме концепция. Когато влезеш в такава борба, би трябвало да си интелигентен, да си удобен, само че и да се сбиеш. Очакваме да бъдем подкрепени. Върху играчите напоследък има доста огромен негативизъм, уповавам се да го създадем позитивизъм, да бъдем подкрепени от личната си нация.

Ние сътворяваме на футболистите положително въодушевление, работим доста добре, вкарваме концепция, мъчно е, само че беше прелестно, всички се стараха. Играем против Швейцария (16-ти в света), Италия (10-ти в света), в случай че в играчите няма мотивация, аз няма по какъв начин да ги стимулирам. Те са умни момчета, схващат каква ни е задачата. Утре ще забележим, като излезем на терена.

В България се вкарва доста мъчно, в останалите шампионати се бележат доста голове. Искаме да вкарваме голове, не желаеме да ни отбележат, желаеме да вкараме. Използваме времето по най-хубавия метод. Ще се опитаме да създадем оптималното, по-късно имаме тактическа подготовка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР